Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Τα παιδια γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος



Τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Αίγινας με τα ποδήματά τους , στολισμένα με λουλούδια και κρατώντας μπαλόνια , διέσχισαν σήμερα το πρωί την παραλία της Αίγινας τιμώντας την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και δίνοντας το μήνυμα στούς μεγάλους οτι διαχειρίζονται πολύ άσχημα κάτι πού δικαιωματικά ανήκει σε όλους .
Συγχαρητήρια στίς νηπιαγωγούς και τούς γονείς των παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου Αίγινας για την ωραία και πρωτότυπη πρωτοβουλία .
Επίσης στίς εκδηλώσεις συμμετείχε ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αίγινας που με την υποστήριξη των κυριών Φωτεινής Μαρκαντωνάκη Δασολόγου και Αθηνάς Πυρουνάκη Εκπαιδευτικού , οργάνωσε επίσκεψη στην Μονή και την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Μηνά όπου τα παιδιά εξερεύνησαν το δάσος αγγίζοντας , μυρίζοντας τα αρώματα του ακούγοντας τούς ήχους του . Στη συνέχεια αφού φρόντισαν να το απαλλάξουν από τα σκουπίδια που συνάντησαν στο δρόμο τους πρός το Μοναστήρι , γευμάτισαν εκεί όπου οι μοναχές τα φιλοξένησαν με μεγάλη ευγένεια και ευχαρίστηση .
Στίς εκδηλώσεις επίσης συμμετείχαν με τη δική τους γιορτή που αφορούσε θέματα ευαισθητοποίησης στα θέματα της προστασίας της φύσης τα παιδιά του Νηπιαγωγείου της Κυψέλης
Τα παιδιά στέλνουν σε όλους τους ενήλικες το μήνυμα ¨ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ !


5 /ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟς
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΙΟ ΥΓΙΗ , ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: