|
Ο chef Στέλιος Γελαδάκης στην είσοδο του εστιατορίου " Kissing Students"στην κεντρική πλατεία της πόλης Tartu στην Εσθονία
(κλίκ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος) |
Ξεκίνησε η εβδομάδα Ευρωπαικής κουζίνας στην Εσθονία ( πόλη TARTU) με συμμετοχή chef από διαφορες Ευρωπαικές χώρες. Την Ελλάδα ( και την Αίγινα ) εκπροσωπεί ο Αιγινήτης chef Στέλιος Γελαδάκης με σπεσιαλιτέ της Ελληνικής κουζίνας που έχουν ήδη γίνει πολύ δημοφιλείς από τούς Εσθονούς . Ο Στέλιος βρίσκει παράλληλα την ευκαιρία να διαφημίσει το Αιγινήτικο φιστκίκι με τη χρήση του σε ιδαίτερα μενού . Τα τοπικά ΜΜΕ προβάλλουν τις εκδηλώσεις της " Ευρωπαικής κουζίνας" με εκτενή άρθρα τους και φυσικά ενα μεγάλο μέρους τους ( όπως και η φωτογραφία του Αιγινήτη chef στο σχετικό άρθρο) είναι αφιερωμένο στην Ελληνική κουζίνα .
Την οργάνωση της συμμετοχής της Ελληνικής αντιπροσωπείας έχει αναλάβει ο Σύλλογος " Ολβία Πόλις" - Πολίτες για την Ευρώπη και τον Πολιτισμό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου