Σελίδες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Γεύσεις Αιγινήτικου φιστικιού στην Εσθονία

Ο  chef  Στέλιος Γελαδάκης στην είσοδο του εστιατορίου  " Kissing Students"στην κεντρική πλατεία της πόλης Tartu στην Εσθονία
 (κλίκ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)
Ξεκίνησε η εβδομάδα Ευρωπαικής κουζίνας στην Εσθονία ( πόλη TARTU)  με συμμετοχή chef  από διαφορες Ευρωπαικές χώρες. Την Ελλάδα ( και την Αίγινα ) εκπροσωπεί ο Αιγινήτης chef  Στέλιος Γελαδάκης  με σπεσιαλιτέ της Ελληνικής κουζίνας  που έχουν ήδη  γίνει πολύ  δημοφιλείς  από τούς Εσθονούς . Ο Στέλιος βρίσκει παράλληλα την  ευκαιρία να διαφημίσει το Αιγινήτικο φιστκίκι με τη χρήση του σε ιδαίτερα μενού .  Τα τοπικά ΜΜΕ προβάλλουν  τις εκδηλώσεις της " Ευρωπαικής κουζίνας" με εκτενή άρθρα τους  και φυσικά ενα μεγάλο μέρους τους ( όπως και η φωτογραφία του Αιγινήτη chef  στο σχετικό άρθρο) είναι αφιερωμένο στην Ελληνική κουζίνα .
Την οργάνωση της συμμετοχής της Ελληνικής αντιπροσωπείας έχει αναλάβει ο Σύλλογος " Ολβία Πόλις" - Πολίτες για την Ευρώπη και τον Πολιτισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου