Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο Δήμος Αίγινας βραβεύει την Λυσιστράτη Χαλκίδη

Ο Δήμος Αίγινας και ειδικότερα η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού  αποφάσισε ( οπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας )  να τιμήσει την Αιγινήτισσα  πρωταθλήτρια της Κολύμβησης Λυσιστράτη Χαλκίδη  με την απονομή τιμητικής πλακέτας για τις μεγάλες επιτυχίες της στον Διεθνή και Ελληνικό υγρό στίβο και για τη γενικώτερη προσφορά της στον αθλητισμό .
Η εκδήλωση έγινε στίς 11 το πρωί σήμερα στο Γραφείο Δημάρχου Αίγινας . Παρόντες ο Δήμαρχος Σάκης Σακκιώτης , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού Φίλιππος Τζίτζης και ο Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Κουκούλης . Επίσης παρούσα η γιαγιά της τιμωμένης , η Βάνα Χαλκίδη που όλοι γνωρίζουμε την πολυετή προσφορά της ώς μαέστρος της Δημοτικής Χορωδίας  , Δημοτικοί Υπάλληλοι και οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.
Ο Δήμαρχος  και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού σε σύντομες ομιλίες τους τόνισαν την σημασία που δίνει ο Δήμος στα θέματα του Αθλητισμού και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στη Λυσιστράτη  και την ευχή να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον . Η Λυσιστράτη μετά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας  προσέφερε στον Δήμο ενα από τα τελευταία της " χρυσά " κύπελλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: