Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Πρεμιέρα για το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου της Αίγινας

Με το γνωστό θεατρικό έργο " Τό Τάβλι"  του Δ. Κεχαίδη ξεκινά  σήμερα στίς 9 μμ  τις παραστάσεις το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου της Αίγινας .. Το φετιβάλ θα διαρκέσει έως 29 Ιουλίου και κατα τη διάρκεια του οι θεατές θα παρακολουθήσουν 8 συνολικά παραστάσεις στο χώρο του Καποδιστρικού Κυβερνείου της Αίγινας . Η γνωστή ηθοποιός Αννα Γεραλή θα είναι και εφέτος η ψυχή των εκδηλώσεων.

Την Κυριακή 15/Ιουλίου  σειρά παίρνουν Τα πορτρέτα, μια σκηνική σύνθεση από πέντε γυναικείους ρόλους της παγκόσμιας δραματουργίας, και στίς 16 Ιουλίου οι παραστάσεις συνεχίζονται με το  καμπαρέ - Ο μαύρος σκύλος,, στίς 20 Ιουλίου θα παρουσιαστεί  Το παρτάλι (σκην. Στέλιος Κρασανάκης). και την  επομένη  21 Ιουλίου  σειρά έχει μία θεατρική σύνθεση τριών κοινωνικών διηγημάτων του Παπαδιαμάντη  με τίτλο Ο κόσμος είναι σφαίρα, ενώ το τριήμερο αυτό κλείνει με την παράσταση της Άννας Βαγενά Αγγέλα Παπάζογλου, έναν μονόλογο μιας γυναίκας που αναπολεί τα νεανικά χρόνια  της στη Σμύρνη πριν την καταστροφή...
Τέλος, στις 28/Ιουλίου οι παραστάσεις συνεχίζονται  με το μουσικοθεατρικό θέαμα Five 4U, σε σκηνοθεσία Έλλη Βοζικιάδου, και  η αυλαία για το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας 2012 θα πέσει στις 29/7 με τις Τρωάδες του Ευριπίδη, με τον  υπότιτλο: Emergency Landing.
Δημοσίευση σχολίου