Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αισιοδοξία για την επιτυχία του Aegina Panoramic Tour


Δημοσιεύτηκε σήμερα από τον Δήμο Αίγινας η ανακοίνωση για την έναρξη του προγράμματος Aegina Panoramic Tour .  Πρόκειται για ενα φιλόδοξο πρόγραμμα που αναλαμβάνει να ξεναγήσει με μικρό κόστος τους  επισκέπτες του νησιού Ελληνες και ξένους στα αξιοθέατα και τις ομορφιές της Αίγινας . Χρειάζεται βέβαια εκτός από την πρωτοβουλία του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού η αμέριστη συμπαράσταση των  παραγόντων του Τουρισμού καί όλων όσων ασχολούνται με το τουριστικό προιόν της Αίγινας οι οποίοι πρέπει μέσα από τις επιχειρήσεις τους να προβάλλουν το πρόγραμμα στούς πελάτες τους. Ελπίζουμε να μήν επικρατήσουν  μικροσυμφέροντα και ανέξοδες γκρίνιες   και να αξιοποιηθεί αυτό το εργαλείο που θα είναι  ενα μεγάλο σύν στην τουριστική προσπάθεια toυ νησιού μας . 
Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις  του Δήμου
 PANORAMIC BUS TOUR
 Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 ξεκινάει το Panoramic Tour της Αίγινας. Πρόκειται για έναν πανοραμικό γύρο του νησιού που σκοπό έχει ο επισκέπτης, ο Αιγινήτης και ο τουρίστας να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αίγινας.  Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Αίγινας και η Ένωση Ξενοδόχων.

Το Panoramic Tour θα ξεκινάει κάθε Τετάρτη και Σάββατο με οργανωμένη ξενάγηση,  από την Αγία Μαρίνα στις 9.00 π.μ. και θα κάνει το κύκλο της Αίγινας μέσα σε 3,5 ώρες , με παραλαβή και επιβίβαση πελατών από τους σταθμούς : Σουβάλα, Αίγινα και Πέρδικα.
Σημασία και επιτυχία για το Panoramic Tour θα είναι ο επισκέπτης να μπορεί να ενημερωθεί για τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αίγινας. Έτσι λοιπόν με προσεχτικό προγραμματισμό αποφασίσθηκε οι πανοραμικές επισκέψεις να περιλαμβάνουν τα εξής αξιοθέατα : Ναό της Αφαίας, Αγιο Νεκτάριο, Ναό Απόλλωνα, τις οικείες Ν. Καζαντζάκη, Χ. Καπράλου, Ν. Νικολάου και Γ. Μόραλη. Εν συνεχεία οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τα τοπία της Αγίας Μαρίνας, της Σουβάλας, της Αίγινας, της Πέρδικας , της Παχιάς Ράχης και τέλος θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κέντρο ¶γριων Ζώων ΕΚΠΑΖ. To Panoramic Tour έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να μπορούν να δουν όλα τα αξιοθέατα και να πάρουν μια πρώτη γεύση από την Αίγινα, απ ΄ όπου κι αν κάνουν επιβίβαση.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και το συμβολικό εισιτήριο είναι 6 ¤ κατ΄ άτομο.
Η Αίγινα είναι όμορφη, ας βοηθήσουμε τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της!!!

Δήμος Αίγινας - Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής - Ένωση Ξενοδόχων
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ
ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΩΡΑ 9:00 π.μ
ΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ
ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ
ΣΟΥΒΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙ ΩΡΑ 10:10 π.μ.
ΣΤΑΣΗ ΛΙΜΑΝΙ (ΕΝΑΝΤΙ SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ)
ΑΙΓΙΝΑ- ΩΡΑ 10:35
ΣΤΑΣΗ ΚΛΩΝΟΣ ΑΝΝΑ
ΣΤΑΣΗ ΚΤΕΛ( ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ)
ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΠΕΡΔΙΚΑ ΩΡΑ 11:10π.μ
ΣΤΑΣΗ ΚΤΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: