Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Βράβευση Αιγινήτικου Λαδιού


Να λοιπόν που μετά το φιστίκι της Αίγινας που  με την ασυναγώνιστη ποιότητά του  είναι φημισμένη η Αίγινα σε Ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο  , το λάδι επίσης  έρχεται να κερδίσει πρωτιές σε διεθνείς διαφωνισμούς !!!

Διαβάστε το Δελτίο τύπου από την Αντιπεριφέρια Πειραιά


ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση Ελαιολάδων Συσκευαστηρίου στην Αίγινα

Η Περιφερειακή Ενότητα και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.Παναγιώτης, Χατζηπέρος

εκφράζουν την μεγάλη ικανοποίηση τους για την παγκόσμια αναγνώριση αγροτικών

προϊόντων που παράγονται στα νησιά της περιφέρειας Αττικής. Πρόσφατα τα ελαιόλαδα

έξτρα παρθένο και βιολογικό του Αιγινήτικου συσκευαστηρίου του κ.Philippe Polli

βραβεύτηκαν με δύο χρυσά μετάλλια σε διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν στην Ν.

Υόρκη και στο Τόκυο.


Με αφορμή τις βραβεύσεις, ο κος Χατζηπέρος δήλωσε: «Το Ελληνικό, μοναδικής ποιότητας

ελαιόλαδο, απολαμβάνει μιας θέσης στην κορυφή στην παγκόσμια αγορά, συμπαρασύροντας

και κάνοντας γνωστά πολλά άλλα αγροτικά προϊόντα, καθώς επίσης και τη Ελληνική

διατροφή. Η Περιφέρεια έχει πολύ υψηλά στις προτεραιότητες της την στήριξη και την

προαγωγή του πρωτογενή τομέα. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να κρατήσουμε τους νέους

ανθρώπους στα νησιά μας και να τα προστατεύσουμε από τον κίνδυνο της ερημοποίησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: