Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

'Ενδοξο παρελθόν κάτω απο σαπιοκάραβα - Σαλαμίνα 2013

Μας το  έστειλε ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης από την Σαλαμίνα


'Ενδοξο παρελθόν κάτω απο σαπιοκάραβα και διαλυτήρια του ΟΛΠ - "Κρανίου τόπος" για την Αρχαία Σαλαμίνα και τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων μοναδικά Ιστορικά Παγκόσμια μνημεία που γνώρισαν  τη πιο βάρβαρη συμπεριφορά.Επιτέλους να μπεί ενα ΤΕΛΟΣ σε αυτο το έγκλημα κατα της ιδια μας της Ιστορίας.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ , ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ..
  O συγγραφέας - δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης επιστημονικός συνεργάτης του συλλόγου προστασίας Αρχαιοτήτων "ΑΙΑΝΤΙΣ"καθώς και τα μέλη του συλλόγου κ. Πάρις Γραμμός και Σεργιάνα Γιαφεντή  έδωσαν στη δημοσιότητα νέα  στοιχεία που μαρτυρούν τις  συνεχιζόμενες καταστροφές στην Αρχαία Σαλαμίνα τη Κυνόσουρα και τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων σε μια αποκαλυπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι Ε. Στην εκπομπή συμμετείχε  και ο Δήμαρχος του Ιστορικού νησιού κ. Γιάννης Τσαβαρής.


Δική μας σημείωση : Ο Δήμος Αίγινας είναι ενεργό μέλος του Δικτύου Σαλαμινομάχων πόλεων και την περίοδο 2013 , 2014 προεδρεύει αυτού .
Δημοσίευση σχολίου