Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Υπογραφή Συμφώνου Φιλίας - Συνεργασίας Δήμου Αίγινας και Δήμου Bratsigovo Βουλγαρίας

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Δήμου Αίγινας

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσης Σακκιώτης πραγματοποίησε  2ήμερο επίσημο ταξίδι εργασίας  στην πόλη Bratzigovo Βουλγαρίας το  Σάββατο12 και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 προκειμένου να ολοκληρωθεί  η διαδικασία  υπογραφής  της Συμφωνίας Φιλίας και Συνεργασίας Αίγινας - Bratzigovo σε εκτέλεση των  αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των δύο πόλεων  μελών χωρών της Ευρωπαικής Ενωσης .
      Τον Δήμαρχο Αίγινας συνόδευαν επίσης εκ μέρους του Δήμου ο Δημοτικός Σύμβουλος  και  Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής προβολής και Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Βάρτζελης και ο Προιστάμενος του Γραφείου Δημοσίων - Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αίγινας κ. Γιώργος Καλοκέντης.
            Ο Δήμαρχος του Bratsigovo  με την ευκαιρία της υπογραφής της Συμφωνίας Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων  επέδωσε στον Δήμαρχο Αίγινας το  "κλειδί " της πόλης  με την διαβεβαίωση ότι  " η πόλη μας θα είναι πάντα ανοικτή με βαθειά αισθήματα ειλικρινούς φιλίας , συνεργασίας και εκτίμησης για  την πόλη της Αίγινας και  τον Ελληνικό Λαό "
    Κατά την διάρκεα της επίσκεψης  πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με  εκπροσώπους  του Δήμου  Bratsigovo  και των επαγγελματικών φορέων και  Πολιτιστικών  Συλλόγων της περιοχής ,όπου  συζητήθηκαν προτάσεις και τέθησαν οι βάσεις για την  συμμετοχή των δύο Δήμων σε Ευρωπαικά  προγράμματα  ( Ευρώπη για τούς πολίτες - Europe for  Citizens ) σε συνεργασία  με Δήμους και άλλων Ευρωπαικών χωρών.
Δημοσίευση σχολίου