Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση από Αντιπεριφέρεια νήσων - Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων


ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ 19 - 11 - 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον Σύλλογο Ατόμων με  Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά  και Νήσων. Κατά τη συνάντηση, ο Σύλλογος εξέθεσε τα προβλήματά των ατόμων  με σακχαρώδη διαβήτη, όπως είναι η πληρωμή των φαρμάκων τους που είναι  δυσβάστακτη, καθώς επίσης παρουσίασε τις δράσεις και το έργο του σχετικά με την  εκστρατεία ενημέρωσης που έχει αναλάβει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων τους συνεχάρη για την δράση τους και δήλωσε ότι η  νέα Περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακούφιση των ευπαθών  κοινωνικών ομάδων, γεγονός που το έχει αποδείξει έμπρακτα και ανάγλυφα με τον  δεκαπλασιασμό των κονδυλίων για την κοινωνική πρόνοια και μέριμνα. Επίσης  δήλωσε ότι αν και τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι κοντά στο κέντρο του Πειραιά,  στα θέματα διαβήτη η απόσταση που τα χωρίζει είναι μεγάλη. Η παρουσία του  Συλλόγου στα νησιά θα αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα στην ενημέρωση,  διάγνωση και πρόληψη των Νησιωτών του Αργοσαρωνικού.
Δημοσίευση σχολίου