Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Ποδηλατοδράσεις στην Αίγινα

Tο Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου θα έρθει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ στην Αίγινα, για ενα 2μερο εκδηλώσεων γύρω απο το ποδήλατο, στα πλαίσια της εκπομπής ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ με την Αφροδίτη Σημίτη. (http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65177). Η εκπομπή Ποδηλατοδράσεις προβάλλεται κάθε Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ στις 13:30. Στόχος της εκπομπής είναι να αναδείξει την ποδηλατική κουλτούρα μέσα από όμορφες διαδρομές σε όλη την Ελλάδα και να παρουσιάσει έναν καλύτερο και πιο φιλικό τρόπο ζωής τόσο προς το περιβάλλον, όσο και προς τον άνθρωπο αφού αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό πράσινο μετακίνησης στον πλανήτη. Αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος
Σάββατο 3/11/2012 Γυρίσματα και συνεντεύξεις στην πόλη.
Κυριακή 4/11/2012 Ποδηλατοβόλτα, με εκκίνηση και τερματισμό στον Αγιο Νικόλαο, μέχρι την Πέρδικα και επιστροφή. Παράλληλη δράση στην πλατεία το χρονικό διάστημα που θα είναι σε εξέλιξη η ποδηλατοβόλτα. Εκστρατεία «Μάθε Παιδί μου Ποδήλατο». Σε οριοθετημένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναπτύσσουμε συγκεκριμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό δημιουργώντας ένα μικρό πάρκο εκμάθησης ποδηλάτου για μικρά παιδιά, υπο την καθοδήγηση και τις συμβουλές της πρωταθλήτριας ποδηλασίας 2012 και καθηγήτριας φυσικής αγωγής κ.Βασιλικής Λαζοπούλου. Διαγωνισμοί Με το πέρας της μιας ώρας και την επιστροφή των ποδηλατών στην πλατεία θα ξεκινήσουν μια σειρά απο παιχνίδια και διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες. Στο τέλος των παιχνιδιών θα κληρωθούν δώρα για όλους του συμμετέχοντες. ‘Ολη η δράση θα κινηματογραφηθεί και θα παρουσιαστεί αναλυτικά σε επεισόδιο της εκπομπής.
Διάρκεια Δράσης 11:00 – 14:00 Η οργάνωση θα είναι υπο την αιγίδα του Δήμου Αίγινας – Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής.
Δημοσίευση σχολίου