Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

YIP'S CHILDREN CHOIR από το Hong-Kong στην Αίγινα

Φανταστική παρουσίαση από τούς YIP's χθές στον χώρο μπροστα από τον Ναό Αφαίας της Αίγινας. Τα παιδια από την μακρυνή Κίνα ( Hong- Kong ) έδωσαν επί 2ωρο τον καλύτερο εαυτό τους , αλλάζοντας στολές , τραγουδώντας πολλά είδη τραγουδιών , κλασσικά χορωδιακά κομμάτια , μελωδίες από την Κίνα , τον κόσμο του Μπρόντγουέη , ακόμα και Ελληνικό Δημοτικό τραγούδι, χορεύοντας και παίζοντας παραδοσιακά όργανα της Κίνας . υπό την διεύθυνση της Μαέστρου του συγκροτήματος Σινσέρ Γουίπ.
Εξαιρετική εμπειρία και η  καλύτερη απόδειξη των δυνατοτήτων του νησιού μας στα επίπεδα των διαπολιτισμικών σχέσεων   .   Καί βέβαια η εκδήλωση έρχεται ενα μήνα μετα την υπογραφή από τον Δήμο μας και τον Δήμο Lishui της Κίνας Συμφώνου Αλελφοποίησης , Φιλίας και συνεργασίας. Ευτυχής σύμπτωση θα λέγαμε.
Η εκδήλωση  ήταν ακόμα μία ποιοτική προσφορά του Ιδρύματος George Best Costakos  και του ακούραστου δίδυμου  Νίκος Κωστάκος και Νίκος Φλώρος  .  Στο διάλλειμα της εκδήλωσης παρουσιάστηκε video με τη ζωή και το έργο του Γιώργου Κωστάκου . Συγχαρητήρια ακόμα στούς εθελοντές , στούς υπαλλήλους του Δήμου που βοήθησαν , στον  καλλιτέχνη των στιβαρών εξεδρών Β, Μπαρμπέρη ( καθώς 70 ζευγάρια πόδια χτυπούσαν  με ρυθμό και δύναμη την εξέδρα ). 
Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σ. Σακκιώτης και ο Αντιδήμαχρος Πολιτισμού Φ. Τζίτζης. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: