Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ερευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH για την Τοπική αυτοδιοίκηση - Μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα

Το Βήμα, το in.gr και Τα Νέα ανοίγουν σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο πριν από τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το δημόσιο διάλογο για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα, μια συζήτηση με σκοπό την αποτίμηση της πορείας του θεσμού, των πεπραγμένων των τοπικών αρχόντων, αλλά και τον ρόλο του στην εποχή της κρίσης.
Με την πρωτοβουλία αυτή επιχειρείται να δοθεί ο λόγος πρώτα στους  πολίτες για να αξιολογήσουν την  πορεία της Αυτοδιοίκησης στην τριετία  της κρίσης, να αποτιμήσουν την  επίδραση της μεταρρύθμισης του  σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», να αξιολογήσουν τα πρόσωπα που υπηρέτησαν την  αυτοδιοίκηση, να πάρουν θέση στα μεγάλα διλήμματα που θα απασχολήσουν τη δημόσια συζήτηση στην πορεία προς τις Εκλογές του 2014 για την  ανάδειξη νέων περιφερειαρχών και δημάρχων.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημοσιογραφικός  Οργανισμός Λαμπράκη, σε συνεργασία με την Κάπα Research, οργανώνει μεγάλη διαδικτυακή έρευνα, με στόχο να τεθούν τα πραγματικά διλήμματα της εκλογικής αναμέτρησης στην Αυτοδιοίκηση και να ανοίξει ο διάλογος με πρώτο ομιλητή την κοινή γνώμη.
Ξεκινήστε μαζί μας αυτό το ταξίδι της αμφίδρομης συμμετοχικής λειτουργίας  της ενημέρωσης παίρνοντας μέρος  στην διαδικτυακή μας έρευνα, ως αφετηρία των ανάλογων πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν. Όσοι λάβουν μέρος  στην έρευνα θα συμμετέχουν στην κλήρωση  που θα ακολουθήσει με δώρο πέντε  ταμπλέτες και ισάριθμες συνδρομές  στα ψηφιακά προϊόντα του ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: