Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ανοικτή συζήτηση - συνάντηση για το Aegina Fistiki Fest 2010

Η  Οργανωτική Επιτροπή του Aegina Fistiki Fest  με Δελτίο Τύπου  καλεί σε  ανοικτή συζήτηση -συνάντηση τους Πολίτες και Φορείς υποστηριστές του Φεστιβάλ  στίς 16 Ιουλίου 6.45 στο Δημ . Θέατρο Αίγινας
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


H τετραήμερη Γιορτή Φιστικιού με την επωνυμία «Aegina Fistiki Fest» έγινε για πρώτη φορά πέρυσι τον Σεπτέμβρη σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το νησί και τους χώρους της εμπορικής έκθεσης, των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων για παιδιά. Η Γιορτή Φιστικιού προσέλκυσε το ενδιαφέρον και προβλήθηκε έντονα από τα Μ.Μ.Ε. (τέσσερα κανάλια και πολλές εφημερίδες –περιοδικά). Η καινοτομία του Aegina Fistiki Fest είναι οι πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με πρωτότυπες εκθέσεις και διαδρομές καλλιτεχνών, καθώς και οι σπουδαίες μουσικές εκδηλώσεις με διάσημους ερμηνευτές που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με την εμπορική έκθεση και κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.



Ο Δήμος Αίγινας  σε συνεργασία με την Νομαρχία Πειραιά  διοργανώνουν την 2η Γιορτή Φιστικιού από τις 16 – 19 Σεπτεμβρίου 2010 με ακόμα περισσότερα δρώμενα και εκδηλώσεις. Μεγαλύτερη από πέρυσι αναμένεται να είναι η συμμετοχή στην εμπορική - αγροτική έκθεση, που πραγματοποιείται στην παραλία της πόλης. Το νέο στοιχείο για το 2010 θα είναι οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στα δημοτικά διαμερίσματα του νησιού, που προετοιμάζονται ήδη, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς. Στην επιτυχία του περσινού Φεστιβάλ Φιστικιού  συνέβαλε καθοριστικά η συμμετοχή  των εθελοντών και η βοήθεια  που προσέφεραν στην τετραήμερη γιορτή. Επειδή η συμμετοχή των εθελοντών είναι σημαντική και για την 2η Γιορτή Φιστικιού καλούμε όλους τους πολίτες – ατομικά ή συλλογικά (Οργανώσεις – Σωματεία – Ενώσεις – Συλλόγους) που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν το Φεστιβάλ Φιστικιού, στην ανοιχτή συζήτηση – συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010 στις 6:45 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο της Αίγινας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: