Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τη θεομηνία

Συνεχίζεται και σήμερα η καταγραφή των ζημιών από την προχθεσινή θεομηνία . Στο έργο  της καταγραφής  βοηθούν εκτός των υπαλλήλων του Δήμου και εθελοντές
Πολλοί Δημότες τηλεφωνούν στο 15516 ( Γραφείο εξυπηρέτησης Δημοτών ) ή προσέρχονται αυτοπροσώπως  σήμερα στο Δημαρχείο  προκειμένου να αναφέρουν ζημιές σε οικοσκευές , μηχανικό εξοπλισμό  και  καλλιέργειες  .  Επίσης καταγράφονται προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα σε πολλές περιοχές ( ασφαλτοστρωμένοι αλλά και πολλοί χωμάτινοι δρόμοι)  και απαιτείται η προσοχή των οδηγών ίδίως κατά τις νυκτερινές ώρες . Ηδη ο Δήμος έχει απευθυνθεί στίς Υπηρεσίες της Νομαρχίας προκειμένου το συντομώτερο να έρθουν οι Μηχανικοί και οι υπεύθυνοι πρόνοιας  για την πραγματοποίηση αυτοψίας και καταγραφή των ζημιών   ( Ηδη χθές έγινε μιά πρώτη καταγραφή από τη Νομαρχία  για δρόμους και ασφάλεια έργων )
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά  με Ανακοινώσεις του Δήμου και τηλεφωνική ενημέρωση.
Ο Δήμος έστειλε χθές στα ΜΜΕ το παρακάτω Δελτίο τύπου
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος αρχίζει από σήμερα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 μία πρώτη καταγραφή των ζημιών από τη χθεσινή μεγάλη νεροποντή. Οι πολίτες μπορούν να καλούν το γραφείο εξυπηρέτησης κατοίκων στον αριθμό 15516 και να αναφέρουν τις ζημιές που έχουν υποστεί.
Ο κατάλογος με τις ζημιές θα προωθηθεί στη Νομαρχία Πειραιά για τις περαιτέρω ενέργειες και τη διεκδίκηση αποζημιώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: