Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ε ... Οχι και ... Πρωτεύουσα του Σκότους

Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει  να γελάσει ή να  κλάψει με τον τρόπο που ο Τύπος στη χώρα μας αναλαμβάνει την πληροφόρηση των πολιτών . Απλό παράδειγμα  σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας           " Ελεύθερη Ωρα"   που αφορά το νησί μας  .
Ολοι  γνωρίζουμε ότι από την περασμένη Πέμπτη η Αίγινα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση και μάλιστα ξεπεράσαμε με επιτυχία το " τεστ " του 15αύγουστου  . Εν τούτοις οι αναγνώστες της ανωτέρω εφημερίδας μαθαίνουν σήμερα 18 Αυγούστου ότι η Αίγινα είναι η ...    "Πρωτεύουσα του Σκότους " ( πολύ ανατριχιαστικό ακούγεται  αυτό ...  ) , οτι έχουμε  λέει 12ωρες διακοπές κλπ .
Στο ίδιο άρθρο γίνεται αναφορά στούς τεως και νύν Δημάρχους  και  ευτυχώς !! αναγνωρίζεται επιτέλους το γεγονός ότι είμαστε η πραγματική πρώτη Πρωτεύουσα ( αυτό είναι  που λένε , να σε χ... Γιάννη να σε αλείψω μέλι) .
Τέλος για όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί  , ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΩΣ  ,ημέρα και νύχτα  και μπορούμε να δανείσουμε  επίσης και κάποιους που το χρειασθούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια: