Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αρχισαν οι εργασίες του EASP Biennial Social Psychology ( summer school )

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες του EASP Biennial Social Psychology ( summer school ) που θα λειτουργήσει στο νησί μας από 24 Αυγούστου εως 6 Σεπτεμβρίου 2010. Συμμετέχουν 100  άτομα , Καθηγητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές από 30 χώρες , κυρίως της Ευρώπης αλλά και από Αμερική , Καναδά και άλλες . Για την διεξαγωγή  του summer school  έχει παραχωρηθεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας  και η όλη οργάνωση τελεί υπό την  αιγίδα του Δήμου Αίγινας .
 Μεταξύ των Ιδρυμάτων και Πανεπιστημίων που συμμετέχουν είναι η EASP ( European Association of Social Psychology) , To Πάντειο Πανεπιστήμιο ( τμήμα Ψυχολογίας) , Το European Science Foundation , η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας και η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία.

Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία εκτός των μαθημάτων να απολαύσουν τα πλούσια αξιοθέατα της Αίγινας , να επισκευθούν αρχαιολογικά μνημεία και αυτά της Καποδιστριακής εποχής και να γνωρίσουν  την διαχρονική ιστορία του νησιού .
Στην σημερινή εναρκτήρια συνάντηση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Π. Κουκούλης ο οποίος σε σύντομη ομιλία του , καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους ευχήθηκε καλή παραμονή και επιτυχία στούς στόχους του σεμιναρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: