Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Στίς εφημερίδες και τα κανάλια για το χατήρι της ( λέγε με ΔΕΗ)

Στίς πρώτες σελίδες των εφημερίδων  ( η φωτό από την πρώτη σελίδα του " Βήματος" σήμερα) και των καναλιών  επίσης όλες τις τελευταίες ημέρες  . Και βέβαια όχι για διαφήμιση . το αντίθετο μάλλον Καί ενώ μετά το χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο δόθηκε μιά νότα αισιοδοξίας  τόσο από τούς υπευθύνους της ΔΕΗ που παρευρίσκοντο όσο και  από τη Δημοτική Αρχή  για γρήγορη λύση του προβλήματος  σήμερα το πρωί τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα , υπάρχει όμως μικρή βελτίωση    
 Ισως στη διάρκεια της ημέρας ομαλοποιηθεί η κατάσταση αν πέτυχε η χθεσινοβραδινή υποθαλάσσια επιχείρηση για προσωρινή επισκευή του ενός κατεστραμμένου καλωδίου  και λειτουργήσουν επιτέλους οι γεννήτριες που έχουν έλθει .
Το θέμα είναι  να ξεπεραστεί γρήγορα η κρίση των καλωδίων  και  να επανέλθουν οι καλοκαιρινοί   ρυθμοί του νησιού στούς κανονικούς ρυθμούς  για τούς κατοίκους , τούς παραθεριστές και τούς επιχειρηματίες που βιώνουν την κατάσταση  στα οικονομικά τους .
Και βέβαια  δεν είναι καιρός για κλάψες τώρα  , ούτε για  επί του προχείρου συνεντεύξεις δρόμου στα κανάλια ( που διψάνε για κακές ειδήσεις )  ,  υπάρχει και ο χειμώνας για το σκοπό αυτό .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: